Fredrikmalmgren.se

Webbsida: http://fredrikmalmgren.se
Grundad: Mar 22, 2009
Taggar: , ,

Fredrikmalmgren.se är min blogg som jag startade i början av 2009. Där skriver jag om mina projekt och annat som händer på webben men också inom den mobila sfären. Tyngdpunkten ligger på webbutveckling.

Huvudanledningen till att jag startade bloggen var inte att jag ville börja blogga. Den egentliga anledningen var att jag ville lära mig Wordpress och tyckte då att en blogg är perfekt som ett första projekt att starta med eftersom Wordpress utan tvekandet är det mest populära bloggverktyget. Nu är sajten uppe sedan en tid tillbaka och resultatet blev helt okej tycker jag. Som alltid finns det saker att förbättra men alla grundfunktioner finns så nu lägger jag mest tid på andra projekt.

Tidigare hade jag enbart jobbat med Joomla så det har verkligen varit kul att se ett annat CMS ”in action”. Det är svårt att säga vilken av Joomla och Wordpress som är bäst för de är bra på olika saker men för en blogg och även en enkel sajt till ett företag skulle jag nog välja Wordpress. Skulle sajten bli lite större skulle jag nog fortfarande välja Joomla fast Wordpress säkert även här skulle fungera helt okej.